SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

MIN SUCCESS STORY

Att hålla träningsmotivation, intresse och kontinuitet uppe när man sitter med ett par hörlurar själv på ett gym har historisk vart svårt att uppehålla för mig, vilket gjort att resultaten inte alls har blivit vad jag ville.

I början av Covid pandemin stängde gymmen och jag började titta efter andra möjligheter. Har tittat på Crossfit tidigare men vart av uppfattningen att det är för elitidrottare utan tröja. Jag hade fel.

Efter att ha träffat och tränat med de flesta medlemmarna kan jag med säkerhet säga att crossfit är för alla, nivån anpassas till den man själv har oavsett om du är 15 eller 65, stor eller liten, bred eller tunn.

Jag såg en blänkare på Facebook om ett 3 månaders bootcamp med 8 gånger personlig träning och bestämde mig för att gå på en inledande konsultation. Jag hade inga direkta förväntningar men blev glatt överraskad av engagemanget och den avslappnade stilen på coacherna och bestämde mig för att ge det 3 månader och utvärdera resultatet efter, resultatet talade för sig själv. -4kg vikt och upp 3kg i muskelmassa. Det var ett av de bästa beslut jag gjort!

Under de 7 månader jag nu tränat på CrossFit Medis har jag blivit väsentligt mycket mer motiverad till att träna och träningen har blivit en av höjdpunkterna under dagen. Att köpa kläder i muscle fit istället för loose fit är en riktig motivationshöjare.

När jag började kunde jag inte göra varken pullups, double-unders, deadlifts över 100kg och hade ingen aning om var många av övningarna inom CrossFit var. Efter pedagogiska genomgångar av coacher och ett gäng pass i ryggen känns övningarna bra och målbilden klar, finns fortfarande mycket att träna på med både teknik, styrka och rörlighet men kunde aldrig tro att det gick att göra en förbättring så snabbt. Har ökat i tunga lyft med 30-50kg kan göra pullups och double-unders och är smidigare och rörligare än jag vart på många år.Resultatet har vart mycket över min förväntan, och man kan lätt se från vecka till vecka hur man utvecklas genom level method systemet vilket ger mg en oerhörd motivation att ta träningen och resultaten till nya nivåer.

Resan fortsätter!
//Björn

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!