Vi söker en platsansvarig

CrossFit Medis vision är att fundamentalt förbättra hälsa och livskvalitet för våra medlemmar och deras familjer. Vi strävar efter att förstå våra medlemmar på djupet. Vi löser deras problem och hjälper dem att nå sina mål på ett mer individanpassat och effektivt sätt än någon annan aktör i hälso- och träningsbranschen. Vi möjliggör framgång och mätbara resultat. Vi levererar coaching inom livsstil, kost och träning. 

Vi drivs av våra värderingar. Vi är professionella, vi har ett “Growth Mindset”, vi är öppna och ärliga, vi är lösningsorienterade och vi är relationsdrivna. 

CrossFit Medis ägs av Funktionella Rörelser i Stockholm AB. 2022 tilldelades bolaget Dagens Industris Gasell. Bolagets tillväxt är stor och en omfattande expansion har inletts som bland annat innefattar öppnandet av ett flertal nya anläggningar. 

Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vår vision och vill arbeta som platsansvarig. Tjänsten är på heltid (100%) med varierande arbetstider under dagtid, kvällstid samt vissa helger. Vi beräknar tillsätta tjänsten under sommaren.

Ditt uppdrag

Som platsansvarig har du det övergripande ansvaret för daglig drift och medlemsvård. Du har tre fokusområden: leda det dagliga arbetet, lönsamhet och medlemsservice. Du arbetar aktivt i driften och stöttar dina medarbetare dagligen. Du har en viktig roll att upprätthålla och förstärka teamandan. 

Du är ytterst ansvarig för att varje medlem får den bästa möjliga upplevelsen av våra tjänster. Medlemsresan är noga planerad och kantas av milstolpar som skall genomföras med precision och punktlighet. 

Du driver försäljning och har stor del i att påverka anläggningens lönsamhet. Du rapporterar fortlöpande nyckeltal till ledningen. 

Din profil

Ditt ledarskap kännetecknas av att du inte lämnar något åt slumpen. Du ser helheten och har fokus på att vi levererar en högkvalitativ och genomtänkt medlemsupplevelse. Du är även snabb på att finna lösningar på de oförutsedda situationer som är vår vardag. Du tar varje chans att förbättra och effektivisera processer och rutiner. 

Vi har en platt organisation vilket kräver att du är trygg i din roll, en lagspelare med en outtröttlig förmåga att varje dag entusiasmera och säkerställa att ditt team levererar träningsupplevelser av högsta klass, i stort som smått.​

Din anpassningsförmåga i ledarskapet är A och O och du kommer att arbeta med medarbetare med gedigen erfarenhet såväl som de som är i början av sin karriär. Vi ser att du har en naturlig social förmåga och hämtar energi av att vara närvarande bland medlemmar och medarbetare. 

Du är ambitiös och vill vinna varje dag. Du vill utföra jobbet med bravur och teamets framgång är din drivkraft.  

Din bakgrund

Du har en framgångsrik erfarenhet av att utveckla och motivera ditt team till goda och hållbara kvalitets- och ekonomiska resultat. Du har under din karriär arbetat i ledande befattningar. 

Du är van vid ekonomistyrning och att skapa lönsamma processer genom arbete med nyckeltal, kostnadskontroll och bemanningsoptimering.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Skicka brev och CV till Kalle Solberg, kalle@funktionella.se