Kroppen begränsade det roliga i livet. CrossFit blev vägen tillbaka.

Hans Jiredal berättar här om hur träningen hjälper honom att hålla kroppen fräsch så han göra det han tycker är roligt.

Vill du komma i gång med träningen och bli starkare, piggare och gladare? Gör som Hans och boka en kostnadsfri konsultation så lägger vi upp en plan för dig. Välkommen!


Hans, berätta om dig själv innan du började träna här
Jag är 52 år och har haft ett förhållandevis aktivt liv med motorcykel, skidor, cykling och lite löpning. 2017 lade jag ner det och gjorde andra saker. Byggde hus bland annat. Sen återtog jag skidåkningen och kände att det här går inte så bra som det gjorde förut. Det här måste jag göra något åt. Då tänkte jag att jag skulle börja träna och på den vägen är det.

Jag låg och slöscrollade lite i fjällstugan och då dök det upp något från CrossFit Sickla på Facebook. Jag skickade en förfrågan och fick återkoppling rätt omgående att jag var välkommen att komma och prova.

Hur känns det idag?
Det är klart att det är en jäkla skillnad från att ha varit soffliggare i några år och veta vad man har kunnat ha gjort tidigare. Så det är jättebra resultat på ungefär 6 månader.

Vad kan coacherna hjälpa dig med?
I stort sett allt. De är lyhörda och förstående om man har lite krämpor sen tidigare åkommor. De tar hänsyn till sånt och formar om övningar efter det. De kan hitta lösningar på att få krämpor att släppa. De lyckas komma runt och stärka upp muskler som kanske är snedbelastade.

Vad skulle du säga till någon som inte tränar idag?
Man måste träna för att orka bli gammal. Det är en mening som jag fick inpräntat när jag var yngre och ifrågasatte varför vissa Enduro/Crossförare tränade så mycket. Men de sa, man måste träna för att orka bli gammal. Och det stämmer nog att ska man fortfarande orka ha kul, vara fräsch och göra roliga saker så är ett sunt tränande nyttigt.

Gör som Hans. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!