-22 KG FETT, + ÖKAD LIVSKVALITET

Thomas Magnusson, 53 år, berättar här om sin fantastiska förändring!

Du är ett föredöme Thomas.

Gör som Thomas, boka en kostnadsfri konsultation och låt oss lägga upp en plan för dig.

https://youtu.be/0x7DKbdRN4A

Thomas, vilken var din största utmaning innan du började hos oss?

Jag visste att jag var tvungen att ta tag i mitt välmående och funderade på CrossFit. Jag vägde över 100kg och nästan allt var jobbigt.

Mitt största motstånd var min bild av att CrossFit var för macho och att man enbart välte däck och lyfte stenblock, trodde inte det här var något för mig.

Hade det inte varit för att en bekant sa åt mig att boka en första konsultation så hade jag fortfarande suttit i soffan och funderat över vad jag skulle hitta på…

Hur kändes det att ha den utmaningen?

Jag undvek saker som var jobbiga, både fysiska och psykiska. Jag har gjort försök på gym, på padel, badminton men inget har varit hållbart i längden.

Vad har ändrats sedan du började hos oss?

Allt, men framförallt min inställning till träning och kost. Även min generella inställning till hur man tar sig an sitt liv.

Jag är en bättre version av mig själv nu än vad jag var för ett år sen.

Vilka specifika resultat kan du dela med dig?

Jag har tappat 22 kg fett, jag har en rörlighet i kroppen som jag inte haft sen jag var ung (yngre 😂) jag lyfter, drar och skjuter vikter som jag förut inte skulle tittat på. Jag har fått mycket bättre balans, styrka, koordination och kondition. 

Mest förvånad är jag över min inställning till utmaningar, till livet generellt och att göra saker i dagen. Det är en stor, stor skillnad!

Vad skulle du säga till någon som är tveksam till att börja hos oss?

Ta första mötet, ge det den chansen att utifrån dina förutsättningar se vad det här är för dig. Teamet som tar hand om din utveckling ser verkligen till att du får ut det bästa just för dig.

Något annat som du vill tillägga?

Det jag upplever som det mest positiva är att man i en positiv anda/miljö får se resultat, både fysiska men också i sitt sätt att angripa vardagen. Det är ett grymt gäng som vägleder dig och du känner dig välkommen oavsett vilket skick du är i när du kommer dit första gången.

Ta första mötet!

Gör som Thomas. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!